Dec 30, 2011

Assalammualaikum semua! :) heeee.

Today, aku meet kak nadd :) dah lama rancang baru harini dpt jumpa.
Nnti dia nk pg PLKN dah. So tadi keluar pg BB. Jln-2 tgk baju. First time square then sungei wang then pavi. Pergi forever 21 tak de pun cincin yg aku nk :( then pg cotton on tak de baju yg menarik pun -,- aku tak puas hati. Kalau keluar msti kene beli baju satu! Haha, then pg sungei wang balik then g times square dpt jugak lah baju. Haha, kesian kak nadd. Penat teman aku cari baju.

Kak nadd ni periang orgnya :D haha, suka aku. Gelakk je, haha aku dok segan-2 lagi -.-v
then tgkp2 gmbr. Balik, seriously penat bejalan je. Take care ye kak dkat PLKN sana nnti :* jga kesihatan tu. hewhew, bestnya nnti dpt jumpa kwn baru and budak handsome ke kan -,- hahaha. Joke joke (y) Hope akk suka lah kat sana, mesti lah suka dpt pg sarawak enn. Haha sedikit jelous. Sedikit jee.

gambar aku ngn kak nadd ad dekat camera kak nadd. So ada gmbr aku jelah. Haha, tu pun sikit je. Segan nk tngkp gmbr, hahahahha. Suka sgt segan tak betempat aku ni -,- cita punya panjang entah korang bace ke tak -,- kan?






haha, nnti aku upload lagi kay Toodles :*

No comments:

Post a Comment