Jan 27, 2012

A day with kak Zeenatt 'b' :)

Assalamualaikum and hello guys!
Today aku meet kak natt. Haha, dah lama kitorang nk jumpa. At last! Dpt jgk ketemu hari ni ;D okaayy, jumpa akk mmg cool habis lah kan mengumpat and stalk org kan x) hehe, soooo aku byk share story about life in hostel, in new sch. Haha, she give me semangat 'tak pe dekat sana alin belaja elok2' hihi okay InsyaAllah sys :') and thanks belanja alin. Haha, dah berapa kali thanks ni? What a lovely day even lepaks2 je :D bukan senang kita nk jumpa kan? last kita jumpa time bulan puasa tahun lepas, kita pg sogo aite? hihi. Malas nk cita byk, now 2 a.m already -,- aishoo. Mmg dpt mata panda lah mcm ni, haha. So enjoy ;)

Nak print gmbr ni bwk hostel :')


Yes, kami sweet :) haha










Insyaallah i'll never forget your advise and i'll try my best for my study. And you too! Study smart for your spm. I know you can do it ;) and thank you because always be beside me. Haha broken english by Alin -,-v love you. Dont forget me okay? ;) xx :*

No comments:

Post a Comment