Mar 31, 2012

Life in hostel :-)

Young and wild and free. *tak de lah free mana dlm hostel*

So hey there! For this year, aku jadi budak teknik :\
sumpah tak best k dah stop.
Haha, and last week I bwk camera ke hostel. So tak sah kalau tak capture kan? ;) so enjoy~
ohh wait, you know what? internet lembab mcm siput again and again.
So tak dpt lah tgk kan? alolo sian -.- mcm korang nk tgk sgt kan?
haha, what ever it is. Today kena balik hostel tu.
Menyampah much! urhhhhhhhhh!
Actually I really miss my old sch that is freaking rocking awesome!
Seriously, sch kat sana rasa mcm sunyi je. Kalau tak de ckg, aku pg kat pintu, termenung sorang2
tgk bukit kat luar kelas tu. Hmm, miss my best buddy dekat bandar baru sentul tu,
sana happening je, sini sunyi, sana kecoh je sini serious, sana boleh buat keriau satu skolah kalau sini kata 'mencapub' tak habis2, sana gembira je sini sedih all over again,
sana study rilax je sini sedikit struggle.
Aku tension aku jerit kat dorm dekat bantal, siapa je yg dgr suara hati aku tu kan?
What Im gonna do is, just go on with my life in new sch, in hostel. Just fikir that aku dtg sana nak belaja then dah habis aku BLAH! So yeah, pray for me guys :') hoping that aku boleh sabar dgn keadaan or situation dkat sana. Never mind, I can do it by my self! Go go go Alin! ;'D

No comments:

Post a Comment