Mar 10, 2012

Tak pernah...

Assalamualaikum peeps.

Kat sana cuaca tak menentu, kalau panas panas betul kalau sejuk sejuk gila.
Aku tak pernah sakit tekak smpi tahap tak leh ckp, mkn even telan air liur.
Maybe korang dgr mcm pelik. Tapi serious perit plus derita.
Aku tak tau nk buat apa, nasib baik kwn2 jaga aku :')
Boleh pulak kaki tersalah urat, nasib baik kawan dorm Hanis pandai mengurut.

Dah esknya boleh pulak demam, aku tak larat gila babi nak mati.
Aku tak pernah sakit mcm ni, aku nangis dlm kelas. Pergi bilik sakit
bg ubat sakit tekak, ubat isap. Aku nk telan air liur pun tak boleh, dia bg ubat ni.
Dah habis isap tu, tak jadi apa pun lagi teruk ada lah, aku susah nak nafas.
Aku nafas ngn mulut, berbunyi pulak. Hmm malu ngn kwn2 tapi nk buat mcm mana

Lagi aku nangis sbb sakit sgt, aku tak tau nk buat apa, classmate ada yg buat homework,
ada yg tidur aku tak nk ganggu dorang. Kesian dorang penat belajar seharian
Soo aku menangis lagi, serious malu, msti ad ckp aku cengeng
hmm biarlah perempuan kan :)

Then malam tu aku demam teruk, aku baring kat katil je.
Aku ingat nak bangun ambik air tapi tak larat so aku baring then menangis lagi
then aku nafas bunyi. Aku cuba nk tidur tp tak leh. Serious perit tekak aku nk nafas
aku nk minta tolong tapi aku tak leh ckp langsung, aku menangis
sbb aku takut aku dah tak de kat dunia nnti -,- mmg aku pikir mcm2 time tu
then kwn2 aku dtg rasa panas badan aku, dorang ambik tuala basah letak kat dahi aku.
Nureena bg ubat tapi aku degil tak nk mkn, last2 tido jugak.

Esk pagi aku feel better sikit, dtg skolah dah boleh ckp skit.
Tapi time solat subuh, aku solat dduk sbb sakit kepala sesangat bila nk sujud.
Thanks to senior yg caring gila. Hmmm, aku takot aku sakit tambah teruk
then aku tak breakfast . Aku paksa diri aku minum air, ckp
last2 boleh jgk alhamdulillah,

Balik dorm, aku dah boleh ckp skit. Thanks sgt2 for my dorm mate.
Lama kelamaan aku sihat kembali :)
Aku tak bg tau family pun yg aku sakit, sbb family aku semua
tgah holiday. Malas nk ganggu mood dorang. Aku just bg tau aku demam biasa je.
Hmmm. Thanks sgt2 dekat Fahda, Myza, Aishah, Yumi, Irda, Hanis, Dayah, Farhana, Aina, kak Tera, kak Aina and Kak nas :*

Lastly, aku malu aku jalan terenjut-enjut mcm apa je. Kbai -.-

No comments:

Post a Comment